Hvem er Plus Bolig?

Bliv klogere på vores forskellige boligselskaber og læs vores vedtægter

#

Plus Bolig, der blev stiftet den 1. januar 2004, er i dag et moderne boligselskab, der administrerer mere end 3500 lejeboliger i Aalborg, Hobro og Farsø.

 

Pr. 1. januar 2012 fusionerede Plus Bolig a.m.b.a med Boligselskabet Cimbria, Boligselskabet af 1951 og Aalborg Boligselskab af 1956. Disse selskaber er nu samlet i boligselskabet Plus Bolig.

 

Plus Boligs lejeboliger er opdelt i 4 driftsområder (Team SØ, Team SV, Team MV og Team VG) samt administrationen på Alexander Foss Gade 7, 9000 Aalborg.

 

Hos Plus Bolig er kunderne i fokus, og en af vores vigtigste opgaver er at sætte service i højsædet og dermed dig i centrum. Denne service leveres af Plus Boligs godt 50 medarbejdere, som omfatter ejendomsserviceteknikere, ejendomsfunktionærer og administrationspersonale.

 

Foruden ovennævnte administrerer Plus Bolig også 1 øvrige boligselskaber samt 2 kollegier:

 

Farsø Boligselskab

Farsø Boligselskab er et almennyttigt boligselskab med 185 boliger i Farsø.Boligerne består af både fritliggende huse, rækkehuse og etagebyggeri, der varierer i størrelse fra 1 værelse til 4 værelser. Farsø Boligselskab har en varieret boligmasse, der kan opfylde behovet for både børnefamilier, enlige, studerende og ældre.

 

DSI Kollegiet Helgolandsgade nr. 35

Kollegiet Helgolandsgade 35 er et lejlighedskollegium i fire etager med 11 lejligheder. Kollegiet, som blev bygget i 1991, er beliggende i Aalborg Vest. Ungdomsboliger skal visiteres gennem AKU-Aalborg, tlf. 9931 4298, som står for anvisningen af kollegie- og ungdomsboliger i og omkring Aalborg. For yderligere information, se AKU-Aalborgs hjemmeside.

 


DSI Kollegiet Christiansgade nr. 23

Kollegiet Christiansgade 23 er et lejlighedskollegium i fire etager med 10 lejligheder. Kollegiet, som blev indviet i 1989, er beliggende i Aalborg Centrum tæt ved banegården. Ungdomsboliger skal visiteres gennem AKU-Aalborg, tlf. 9931 4298, som står for anvisningen af kollegie- og ungdomsboliger i og omkring Aalborg. For yderligere information, se AKU-Aalborgs hjemmeside.

Læs boligselskabernes vedtægter

keyboard_arrow_right

Er du boligsøgende?

link