Første spadestik og indvielse af møbleret orangeri på Riishøjsvej Skip til hoved indholdet

Første spadestik og indvielse af møbleret orangeri på Riishøjsvej

Første spadestik og indvielse af møbleret orangeri på Riishøjsvej

Gå tilbage

Fredag d. 28. juni var en skøn dag i vores afdeling på Riishøjsvej!

Her fik vi både indviet de fine nye møbler i orangeriet og samtidig taget første spadestik til renoveringsprojektet, der skal fremtidssikre afdelingen.

Det smukke orangeri er nu udstyret med Urban Concrete møbler, "CHRISTIAN" plantekasser samt specialfremstillet bænk og bord fra Råt&Godt.

De stilrene og praktiske møbler, der kræver minimal vedligeholdelse, er lavet af overskudscement, genbrugstræ og genbrugsskruer - alt sammen produceret i samarbejde med borgere fra kanten af arbejdsmarkedet. Hvert møbel er leveret med en LCA-rapport og data på både CO2 og socialt impact.

Mens vi nød det nu færdige orangeri, kunne vi samtidig glæde os over, at det første spadestik til renoveringsprojektet blev taget. Det kunne vi fejre med taler, mad fra pølsevognen og den brummende lyd af gravemaskinerne, der startede op.

Renoveringen indbefatter nye vinduer, døre, altaner, radiatorer og ventilationsanlæg. Desuden totalrenoveres 30 lejligheder, som omdannes til tilgængelighedsboliger. Læs mere om renoveringsprojektet her

Der er som noget helt nyt og innovativt blevet etableret en samarbejdsaftale med Himmerland Boligforening. Det betyder at de håndtere projektledelsen. Plus Bolig tager sig af genhusning, kommunikation og anden beboerservice. Læs mere om samarbejdet her.

Vil du kontakte Plus Bolig?