Driften på kursus: "Grøn omstilling i den grønne branche" Skip til hoved indholdet

Driften på kursus: "Grøn omstilling i den grønne branche"

Driften på kursus: "Grøn omstilling i den grønne branche"

Gå tilbage
Byggeteknisk chef, Mogens Rank, og Driftsplanlægger, Tage Larsen, startede rejsen i begyndelsen af 2022, og i 2023 overtog ny Driftschef, Kim Jørgensen, arbejdet sammen med Palle Svendsen fra AMU. Herefter var vi klar til at tage næste skridt, da vores driftsteams deltog i det spændende kursus: "Grøn omstilling i den grønne branche".

Anført af Palle dykkede vores teams ned i det grønne univers i løbet af tre dage spredt over januar, februar og marts. Her har omdrejningspunktet været ressourcer, reducering af klimaaftryk, genanvendelse samt reducering af affaldsmængder.

Midt i undervisning og spændende diskussioner stillede hvert team med et hold, der skulle udvikle og fremlægge et projekt omkring et areal på Doravej. Bestyrelsen var med til 'eksamenen', hvorefter de valgte en vinder. Et skridt mod en mere bæredygtig fremtid og støtte til beboerdemokratiet.

Teamet fra SØ sammen med Driftsplanlægger, Tage, løb med sejren, mens alle deltagere bestod med bravur.

Et sådant kursus handler ikke kun om viden, men også om at dyrke lysten til at skabe forandring. Vi håber, at det bliver et springbræt for endnu mere teamånd og initiativ i fællesskab og bæredygtige tiltag til gavn for alle i og omkring Plus Bolig - og ikke mindst naturen!

Swipe igennem billedgalleriet for at få et godt indblik i de spændende dage.

Vil du kontakte Plus Bolig?