Aktivitetsplan for sommeren 2021 Skip til hoved indholdet

Aktivitetsplan for sommeren 2021

Aktivitetsplan for sommeren 2021

Gå tilbage

I tråd med Plus Boligs boligsociale strategi for de kommende år, som blandt andet omfatter det at være et ansvarligt boligselskab overfor ikke blot vores beboere men også borgere i kommunen, er vi for tredje år i træk med til at administrere og arrangere aktiviteter for børn i løbet af sommeren sammen med andre organisationer gennem procesgruppen Aalborg SØ. 

Efter en tid med restriktioner og mindre kontakt med venner og familie, er det nemlig igen blevet tid til at vi skal ud og nyde hinandens selskab. Dette er noget vi i Plus Bolig vil forsøge at hjælpe med, hvorfor vi allerede fra uge 26 kan præsentere aktiviteter for børn i forskellige aldre. 

Hos Plus Bolig ønsker vi at tilbyde alle børn muligheden for at have en aktiv sommer, hvor natur, hygge, samvær og bevægelse er i centrum i gode og trygge rammer. 

Er du interesseret i, hvilke arrangementer vi afholder i løbet af sommeren, så tag et kig på aktivitetsplanen herunder for at se mere.

Tilmelding til de enkelte begivenheder kan findes i Facebookgruppen (15) 9210 Aalborg SØ | Facebook, hvor du også kan finde sted, tidspunkt og andre nødvendige informationer. 

Vil du høre mere om arrangementerne?