Indflyttersyn Skip til hoved indholdet

Vi gennemgår din bolig for fejl og mangler, når du flytter ind.

Indflyttersyn og mangelliste

 

Når du flytter ind, skal du deltage i et indflyttersyn og huske at sende din fejl- og mangelliste til tiden.

Du indkaldes til et indflyttersyn, hvor du sammen med vores synsinspektør gennemgår boligen og udfylder en elektronisk indflytningsrapport. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i synet, kan du sende en stedfortræder med din fuldmagt. 

Du får desuden tilsendt en fejl- og mangelliste, som du skal returnere senest 14 dage efter din indflytning, hvis du finder yderligere fejl og mangler i boligen.

Vil du vide mere?

BL – Danmarks Almene boligers folder og ind- og udflyttersyn.

Fuldmagt til stedfortræder

Du skal medbringe fuldmagten i papirformat til indflytningssynet.

Du får tilsendt indflytningsrapporten og din fejl- og mangelliste samt besked om, hvilke fejl og mangler, vi kan udbedre med det samme.

 

Husk, at din bolig typisk har været beboet af mange før dig, så selv om lofter og vægge er nymalede (gælder kun boliger med A-ordning), kan andre dele som for eksempel faste skabe sagtens have tegn på slid.

 

Der kan altså godt være mindre ting, som ikke skal udbedres. Men vi gemmer både indflytningsrapporten samt fejl- og mangellisten, indtil du skal flytte fra boligen. På den måde kan du være sikker på, at du ikke hæfter for fejl og mangler, der er opstået før du overtog boligen.

Har du brug for hjælp?

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere i administration.