Status corona Skip til hoved indholdet

Nyhedsbrev - feb 2021

Nyhedsbrev - feb 2021

Gå tilbage

Coronaen har stadig tag i os alle, og restriktionerne er skærpet yderligere og forlænget til udgangen af februar 2021. Derfor har vi fortsat lukket for personlig betjening på alle kontorer. Der er nødbemanding, såfremt man har et uopsætteligt ærinde. Dette aftales pr. telefon.


Ejendomsfunktionærerne udfører kun akutte og absolut nødvendige opgaver, der ikke kan vente.
Vi gør udelukkede dette for at passe på vores beboere og medarbejdere og for at hindre smittespredning. Samtidig arbejder vi tæt sammen med de øvrige boligorganisationer
og Aalborg Kommune om at stoppe evt. smittekæder.


Vores medarbejdere arbejder hjemmefra, og vi træffes på
mail og telefon.
Vi træffes på:
bo@plusbolig.dk Telefon: 96 31 41 51
Ved akut skade på lejemålet uden for normal åbningstid
kontaktes Skadeservice Danmark på telefon: 70 11 21 12
Vis lidt overskud i hverdagen


Det er svært for os alle. Intet er, som det plejer at være, og mange føler sig isolerede og ensomme. Vi savner en normal hverdag, og vi savner at mødes.


I takt med at nedlukningen er blevet forlænget, modtager vi flere klager om bl.a. børn, der larmer. Børnene er hjemme det meste af dagen, for de må ikke komme i skole og i institution. Det samme gælder mange voksne, der skal arbejde hjemmefra, samtidig med at de skal hjemmeskole
deres børn.Det er ikke let, og det slider på alle, børn som voksne. Derfor beder vi om, at alle beboere viser lidt ekstra forståelse og tålmodighed, indtil udviklingen i smittespredningen vender.
Det går den rigtige vej, snart melder foråret sig, og forhåbentlig kan vi alle snart få en mere normal hverdag igen

Vil du kontakte Plus Bolig?